Kron Rent este o companie formata dintr-o echipa tanara din Brasov, mereu pregatita sa vina in ajutorul clientilor, fie ca vorbim de inchiriere auto cu sofer sau fara sofer. Putem preda/prelua masinile de la clienti fie in Brasov, unde avem sediul firmei, fie in locatia specificata de client, contra unui cost aferent. Pentru clientii care aterizeaza pe Aeroportul International Henri Coanda punem la dispozitie 8 curse zilnice pe ruta Brasov-Otopeni, sau putem preda/prelua autoturismul in aeroport.

Pentru a putea apela la serviciile KRON RENT, clientul trebuie sa aiba cel putin 21 de ani impliniti, iar permisul de conducere sa aiba o vechime de cel putin 2 ani, iar in momentul inchirierii se va achita o garantie, returnabila la finalul perioadei de inchiriere, daca s-au respectat clauzele intelegerii.

Autoturismele beneficiaza de asigurare de tip CASCO, inspectie tehnica periodica efectuata si rovinieta achitata. Autoturismul se preda curat si cu rezervorul plin, asa cum se va si prelua de la client.

Putem inchiria/prelua masinile in Brasov, la orice ora, in orice locatie specificata de client.

In cazul in care iti doresti o colaborare cu o echipa tanara, flexibila, dispusa sa iti stea la dizpozitie indiferent de data si de ora, atunci solutia ta este KRON RENT. Autoturismele beneficiaza de atentia noastra inainte de a fi predate clientului, astfel incat nicio problema tehnica sa nu iti strice concediul sau intalnirea de afaceri.